Εκδηλώσεις ΕΚΤ

Εκδηλώσεις ΕΚΤ

Οι «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» στο 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Αρκάδων

Στο πλαίσιο της δράσης της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» εκπρόσωποι της επιχειρησιακής ομάδας θα παραβρεθούν στο 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Αρκάδων, το οποίο διοργανώνει η... 21.07.2018 έως 28.07.2018 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης

Οι Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας στη Ρόδο

Οι "Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας" θα βρεθούν στη Ρόδο για το "Αντάμωμα", την καθιερωμένη γιορτή του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ασκληπιείου, αφιερωμένη στην επιστροφή των Αποδήμων... 21.07.2018 Πνευματικό κέντρο Ρόδου

Σεμινάριο "Η πρόκληση της Νομικής Υποστήριξης σε μία Επιχείρηση «Scale Up»: Eπενδυτές, Nέες Aγορές, Συμβάσεις'

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) διοργανώνει την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 (17.00-20.00) εκπαιδευτικό σεμινάριο για Επιχειρήσεις – Scale Ups με αντικείμενο τις νομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει... 18.07.2018 Αθήνα - Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (EKT Media Room)

Εκδήλωση "Sharing Economy (Οικονομία Διαμοιρασμού): Πώς επιτυγχάνω τη διάρκεια του εγχειρήματος; Towards a sustainable Sharing Economy Venture"

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης διοργανώνει την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 εκδήλωση για την Οικονομία Διαμοιρασμού (“Sharing Economy”) για να αναδείξει τις προκλήσεις βιωσιμότητας ενός Εγχειρήματος... 17.07.2018 Αθήνα - Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΚΤ Media Room)

Ενημερωτική δράση με τίτλο "Ιστορίες Σύγχρονης Επιστημονικής Έρευνας"

Η δράση διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ERC=Science², από την Ελληνογερμανική Αγωγή που είναι ο εταίρος του έργου για την Ελλάδα, και από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ).

05.07.2018 προαύλιος χώρςο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ)
Εισαγωγικό εργαστήριο στη μέθοδο διαχείρισης έργων "Agile-Scrum" για επιχειρήσεις

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network–Hellas και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης διοργανώνει Workshop με θέμα “Μια Εισαγωγή στη μέθοδο... 27.06.2018 Αίθουσα σεμιναρίων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Eκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων "The Healthy Future Partnering Event"

Διεθνής εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων «The Healthy Future Partnering event» διοργανώνεται στις 26 Ιουνίου 2018 στο Λίβερπουλ (Ηνωμένο Βασίλειο) στο πλαίσιο του “... 26.06.2018 Λίβερπουλ (Ηνωμένο Βασίλειο)

Workshop με θέμα “Hypeledger και WSO2: Open Source technologies for next-generation business applications”

Workshop με θέμα “Hypeledger και WSO2: Open Source technologies for next-generation business applications” διοργανώνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου ο Οργανισμός... 20.06.2018 Αθήνα, αίθουσα Εκδηλώσεων του Σεράφειου Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων (Σεράφειο 3ος όροφος)

Εκδήλωση «Επιχειρώντας διεθνώς – Εμπειρίες δυναμικών καινοτόμων επιχειρήσεων» στο HIF 2018

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Επιχειρώντας διεθνώς – Εμπειρίες δυναμικών καινοτόμων επιχειρήσεων". Το ΕΚΤ αναδεικνύει τις πραγματικές προκλήσεις για τις... 20.06.2018 Αθήνα, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 (Aίθουσα Βεργίνα)

Building Energy Efficiency: Research & Innovation Workshop

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, σε συνεργασία με 7 ερευνητικά προγράμματα στο πεδίο της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων που χρηματοδοτούνται μέσω της ερευνητικής θεματικής ενότητας της ΕΕ "Reducing... 19.06.2018 Athens - National Hellenic Research Foundation (Workshop room)

Pages